Ajankohtaista

23tammi

Kevään alkeiskurssit Hämeenlinnassa ja Savonlinnassa

23 tammikuun, 2018 Ajankohtaista 0

Suomen etsijäkoirat ry järjestää hajutunnistuksen alkeiskurssin tänä keväänä Hämeenlinnan seudulla. Alkeiskurssilla tutustutaan Suomen etsijäkoirat ry:n toimintaan, perehdytään hajutunnistuksen alkeisiin ja harjoitellaan koiran kanssa jäljestyksen perusteita. Kurssin jälkeen harjoittelua jatketaan treenirenkaassa. Alaikäraja kurssille osallistuvalle koiralle on n. 1 vuotta, yläikärajaa ei ole. Koira on oltava asianmukaisesti rokotettu. Harrastus sopii kaikenrotuisille koirille.

Kurssikerrat toteutetaan Hämeenlinnan ja lähialueen maastoissa, joihin ei ole mahdollisuutta päästä julkisilla kulkuneuvoilla. Kurssiin kuuluu yksi teoriakerta, jolle osallistuminen on kurssille pääsyn edellytys, ja viisi jäljestyskertaa. Ensimmäiset jäljet ja teoria 14. ja 15.4. Muut päivät ilmoitetaan osallistujille kurssikirjeen yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kouluttajina toimivat Kaisa Polso ja Maria Rantanen. Apukouluttajina Heidi Kraft ja Suvi-Tuulia Tiainen. Kurssin hinta on 75€. Lisäksi kurssille osallistuvan tulee liittyä Suomen etsijäkoirat ry:n jäseneksi ennen kurssin alkamista. Koirakot valitaan kurssille hakemusten perusteella. Hakemukset ja tiedustelut 25.3. mennessä osoitteeseen
maria.rantanen89@gmail.com

 

Suomen etsijäkoirat ry järjestää hajutunnistuksen alkeiskurssin tänä keväänä Savonlinnan seudulla. Alkeiskurssilla perehdytään hajutunnistuksen perusteisiin ja harjoitellaan koiran kanssa jäljestyksen alkeet. Kurssin jälkeen voi osallistua treenirenkaaseen. Alaikäraja kurssille osallistuvalle koiralle on n. 1 vuotta, yläikärajaa ei ole. Kurssille osallistuvan tulee liittyä Suomen etsijäkoirat ry:n jäseneksi ennen kurssin alkamista.

Kouluttajana toimii Tarja Luostarinen ja apukouluttajana Johanna Laine. Kurssin hinta on 75€. Kurssille otetaan kuusi koirakkoa.

15.4. ensimmäinen maastotreeni + teoria
21.4. toinen maastotreeni
22.4. kolmas maastotreeni
28.4. neljäs maastotreeni
29.4. viides maastotreeni

Teoriaan osallistuminen on edellytyksenä kurssille osallistumiselle.

Kurssista tiedustelut ja hakemukset sähköpostilla osoitteeseen
tarjaluostarinen@windowslive.com